13 juli 2018

Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Nijbroek. Er komt glasvezel! Ondanks het nog net niet behalen van de 50% geeft Glasvezel Buitenaf de inwoners van Veluwe Oost de zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk. De laatste dagen is het aantal aanmeldingen extreem gestegen. Het aantal aanmeldingen is de laatste dagen fors gestegen en met de ervaring vanuit andere gebieden is geconcludeerd dat er voldoende potentie is in Veluwe Oost. 

Bijna alle bewoners die meedoen hebben gekozen voor het actieaanbod van Glasvezel buitenaf. Dit aanbod houdt in dat de vastrechtvergoeding eenmalig kan worden afgekocht voor € 1.000,00 i.p.v. € 1.600,00. 
 
Profiteren
Glasvezel buitenaf biedt de inwoners van het buitengebied van Veluwe Oost dit weekend nog de mogelijkheid om gebruik te maken van het speciale aanbod. Ook bewoners die zich al hebben aangemeld bij Digitale Stad Veluwe kunnen overstappen naar Glasvezel buitenaf en profiteren van het scherpe aanbod. Let wel op: of de bewoners nog kunnen opzeggen bij Digitale Stad Veluwe hangt af of ze nog binnen de 2 weken opzegtermijn zitten. Wees er snel bij, want tot en met maandag kan je nog gebruik maken van het aantrekkelijke actieaanbod van € 1000,-

COAX-adressen die wel een aanbod van Digitale Stad Veluwe hebben ontvangen kunnen zich nu niet bij Glasvezel Buitenaf aanmelden.

Volgende week zullen alle bewoners die zich bij Glasvezel Buitenaf hebben aangemeld een brief ontvangen met meer informatie.

Meer informatie
Kijk op Glasvezel Buitenaf website of neem contact op met onze klantenservice: 088 - 75 85 800 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..